Nieuws

Laatste nieuws van Create

Op deze pagina ziet u wat de laatste trends en producten zijn op haar, huid en make-up gebied. En de laatste ontwikkelingen binnen het team van Create!

Styling
De nieuwe styling producten van Schwarzkopf OSIS+: Made to Create your own signaturen style.

 

 

Inge wint de Coiffure Award

YES, Inge beste dameskapper Coiffure Award 2016

Inge Eichhorn beste dameskapster in de regio zuid!
Het is dé oscar in de kapperswereld: De Coiffure Award! Zondagavond 1 mei werden deze in totaal 13 ‘Haar Oscars’ weer uitgereikt in Studio 21 te Hilversum. Een spannende avond voor  het team van Create Hair & Beauty.

Het hele team reisde af naar Hilversum voor de 25e editie van dit prestigieuze Coiffure Award gala. Inge Eichhorn won de Coiffure Award als beste dameskapster.“Hippe coupes met dito haarkleuren in een zeer geslaagde combinatie. De serie heeft een eigenwijze uitstraling met een kleurrijk gevoel. Editorial waardig.” luidde het juryrapport.

Team  Create Hair & Beauty uit Geldrop wist in totaal 7 nominaties op hun naam te zetten en zich zodoende voor het vijfde jaar op rij tot de zes beste teams van Nederland te mogen rekenen.Create hair&beauty werd beloond als het 3e beste team van Nederland. Ze keerden maandag dan ook terug met een wel hele mooie bekroning op hun werk! Met al dat talent in de kuip gaat het dan ook niet lang meer duren voordat het team zich weer opmaakt voor de volgende editie. Op naar de zo verdiende Team Award!

“Met de Coiffure Award bieden wij de topkappers van Nederland al 25 jaar een podium om hun vakmanschap te tonen.” zegt Laura van de Graaf - Event Manager van Schwarzkopf Professional - daarover. Corina Kuipers - Uitgever Coiffure Magazine - voegt daaraan toe: “Onderscheid is het toverwoord in de kappersbranche en dat hebben de genomineerden en winnaars ook dit jaar weer laten zien!” 


 

Kadotips

• Kadobon Create Hair+Beauty, informeer in onze salon.

 

• Een luxe scheerset of scheerproducten van Mühle of Taylor of Old Bond Street

 

• Een kadobon voor een luxe scheerbehandeling: "leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen".

 

 

 

 


 

 

 


Prijslijst (printversie klik hier)

Openingstijden

Ma: Gesloten

Di: 8.30 - 17.30

Wo: 8.30 - 17.30

Do: 8.30 - 20.30

Vr: 8.30 - 17.30

Za: 8.00 - 16.00

Zo: Gesloten

Contact

Heuvel 45 - 46
5664 HM Geldrop
040 - 285 65 65
info@createhair.nl